Om u optimale service te bieden, vinden wij het belangrijk dat er goede en duidelijke regels worden vastgesteld met betrekking tot de inzameling en verkoop van de door u aangeboden artikelen. Vanwege veranderende omstandigheden kan het nodig zijn om deze regels aan te passen. Als dit het geval is, zullen we dit duidelijk vermelden. Hieronder vindt u onze regels:

 1. Aanbieden van kleding

  a. We accepteren alleen kleding die intact is, schoon (recent gewassen), indien nodig gestreken en eigentijds.

  b. U kunt kleding zonder afspraak inleveren, behalve op woensdag, tijdens openingstijden. Voor grote hoeveelheden kan de kleding bij u worden opgehaald in de regio Amsterdam (in overleg).

  c. Bij aflevering geeft u aan of de niet-verkochte kleding binnen de opgegeven periode door u wordt opgehaald, of dat we deze beschikbaar stellen aan een goed doel (zie “Faith Foundation” op www.faith-help.com).

  d. We accepteren geen kleding van: HEMA, C&A, H&M, Vera Mode, Mango, Only en vergelijkbare merken.

 2. Prijzen

  a. We tonen en bemiddelen bij de verkoop van uw ingediende artikelen. Hiervoor brengen we een commissiebedrag in rekening van 56% van de verkoopprijs (inclusief 21% btw).

  b. Wanneer het artikel wordt verkocht, ontvangt u een nettobedrag van 44% van de verkoopprijs.

  c. We bepalen de prijs van het artikel, mogelijk in overleg.

  d. We behouden ons het recht voor om verkoopprijzen te verhogen of te verlagen.

  e. Credits die na 2 jaar niet zijn opgehaald, vervallen in de winkel.

 3. Aansprakelijkheid

  a. We zorgen goed voor uw artikelen. Uw kleding hangt hier echter op eigen risico. We kunnen geen vergoeding geven voor verloren of gestolen items, tenzij er sprake is van grove nalatigheid van onze kant.

Privacybeleid

Verantwoordelijke Mooi 2e Hands Kleding is verantwoordelijk voor de verwerking van uw gegevens en voor uw vragen over gegevensbescherming. Uw persoonlijke gegevens worden verzameld en verwerkt in overeenstemming met de richtlijnen van de EU-wetgeving inzake gegevensbescherming.

Verzameling, verwerking en toestemming U verleent automatisch toestemming voor gegevensverwerking1.

Let op!

Vanaf heden hebben we een nieuwe klantdeel website.
Om de eerste keer in te loggen klikt U op de tekst “of eerste keer inloggen